Materiaalkosten onderbouw 2020-2021 (leerjaar 1 en 2)

Uit de opbrengsten materiaalkosten worden extra materialen bekostigd voor bijvoorbeeld de technische en creatieve vakken en verzorging. Door deze bijdrage kan de school extra kwaliteit leveren. Voor materiaalkosten vragen wij een bijdrage van € 12,50 in de onderbouw.

Klik hieronder om de minimaregeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een minimaregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over Het Perron

Extra instructie

Zit uw kind op Het Perron, dan doorloopt u onderstaande stappen om gebruik te kunnen maken van de vergoeding voor kosten middelbare school:

1.      U heeft een aanbieding gekozen onder ‘Middelbare school’ die op uw factuur staat van Het Perron.

2.      Onder de aanbieding ziet u een oranje balk met daarin de knop ‘Declaratie indienen’. Die klikt u aan.

3.      Vul het juiste kind, de juiste regeling, de kostensoort en het bedrag in en upload de factuur van Het Perron.

4.      Vul daarna het bankrekeningnummer van iDEALnet in als de betaling aan hen moet worden overgemaakt. Bij ‘Betalingskenmerk’ vult u het factuurnummer van iDEALnet.

5.      Voor iedere aanbieding die op uw factuur vermeld staat, herhaalt u de stappen 1-2-3-4.

6.      Als uw declaratie is ingediend, zorgt Bureau Minimaregelingen ervoor dat de factuur betaald wordt aan Het Perron.

De factuur van Het Perron vind u op de ouderpagina van iDEALnet (www.idealnet.nl) onder het kopje ‘Overzichten’. Voor vragen kunt u contact opnemen met de helpdesk van Stichting iDEALnet. Zij zijn dagelijks tot 22:00 uur bereikbaar via telefoonnummer 085-2734900.

Het Perron

Voorwaarden aanbieding

  • 12 tot 18 jaar

Minimaregelingen Rhenen is onderdeel van Bureau Minimaregelingen. U kunt ons elke werkdag bellen tussen 09:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur. Ons telefoonnummer is 033 - 30 35 460. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.