Gazelle Free damesfiets// nette staat

Nu bij Used Products Veenendaal Gazelle Free damesfiets Nu bij Used Products Veenendaal voor: € 99.99

Klik hieronder om de minimaregeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een minimaregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over Used Products Veenendaal

Wat doet we bij Used Products?

INKOOP
We betalen direct contant geld voor je producten! Kom langs met je product en geldige legitimatie en binnen 10 minuten loop je met contant geld naar buiten.

VERKOOP
We verkopen van alles en nog wat en altijd met garantie. Van een Festool boormachine tot een nieuwe iPhone 7, Van een PS4 game tot een fiets etc….

INRUIL
Wanneer je iets wil kopen kan je ook betalen met een product! Koop bijvoorbeeld een iPhone 7 en betaal met een iPhone 5 plus een redelijke bijbetaling.

Onze winkel bevindt zich in het centrum van Veenendaal. De winkel gelegen in de gezellige winkelstraat Prins Bernhardlaan 14, is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de fiets en de auto. Parkeerplaatsen vindt u voor de deur en het dichtstbijzijnde station is Veenendaal centrum. De streekbussen X80, 80,280 en 50 van Syntus stoppen voor de deur.

Vragen of opmerkingen? We horen het graag via veenendaal@usedproducts.nl
of 0318725052 whatapp: 0682479733

Used Products Veenendaal

Voorwaarden aanbieding

  • 6 tot 18 jaar

Minimaregelingen Rhenen is onderdeel van Bureau Minimaregelingen. U kunt ons elke werkdag bellen tussen 09:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur. Ons telefoonnummer is 033 - 30 35 460. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.