Prisma woordenboek Duits-Nederlands

De Prisma Pocketwoordenboeken zijn nummer 1 op de middelbare school. Ze worden elk jaar geüpdatet en hebben meer trefwoorden, verklaringen en voorbeelden dan alle andere pocketwoordenboeken.

Binnen deze kaft vind je het meest uitgebreide pocketwoordenboek dat je kunt krijgen. Het is ook beschikbaar als app en online versie. Deze Prisma is geactualiseerd met tientallen nieuwe trefwoorden.

Prisma pockets zijn bedoeld voor alle scholieren in het middelbaar onderwijs en worden aanbevolen door docenten. Elk jaar verschijnt een nieuwe editie, geredigeerd door ervaren lexicografen en vertalers.

Prisma pocketwoordenboeken: de dikste, de beste, de felste!

Klik hieronder om de minimaregeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een minimaregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over Bruna Hoofdstraat

Bruna Hoofdstraat: de winkel met de fijnste schoolspullen!

En wat een keuze! Bij Bruna Hoofdstraat vind jij alles wat je voor je school nodig hebt. En weet je wat het allemaal nog leuker maakt? Dat je, als je je schoolspullen bij ons afneemt, niet alleen op fikse kortingen kunt rekenen, maar ook nog een mooie gymtas, gevuld met leuke en praktische dingen, cadeau krijgt!

Kies maar uit: wil je een leuke pen, een trendy agenda, zoek je hip kaftpapier, een stoer etui (of juist niet...)? Schrijft je school een goede rekenmachine voor (minder leuk natuurlijk, maar vaak wel nodig), of wil je onderwijzer of leraar dat je een Bosatlas koopt, of Prisma- of Van Dale woordenboeken? Bij ons krijg je het allemaal snel en (als het om de schoolspulletjes gaat..) lekker voordelig.

Kom naar Bruna Hoofdstraat en scoor door de korting meer spulletjes voor dezelfde prijs en een vette gymtas met inhoud!

LET OP: Wil jij spullen van deze aanbieder? Kies hieronder het product dat je graag wil hebben en klik op ‘Boeken’. Kies op de volgende pagina de goede locatie en je naam. Als je nu op ‘Versturen’ klikt, zet je jouw boeking vast en kun je niet meer teruggaan naar de vorige pagina. Je ontvangt dan per e-mail een bericht over jouw boeking waarin staat wanneer je naar de winkel kunt gaan om je spullen op te halen. De status van jouw boeking kun je ook zien in ‘Mijn overzicht’ bij ‘Boekingen raadplegen’.

Bruna Hoofdstraat

Voorwaarden aanbieding

  • 12 tot 18 jaar
  • € 9,99

Minimaregelingen Rhenen is onderdeel van Bureau Minimaregelingen. U kunt ons elke werkdag bellen tussen 09:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur. Ons telefoonnummer is 033 - 30 35 460. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.