Jeugd abonnement

Een jaarabonnement voor alle jeugd en studenten.
Fitness - Groepslessen - Sauna/Wellness - Koffie/thee - Virtuagym App - Begeleiding.

Klik hieronder om de minimaregeling aan te vragen als u gebruik wilt maken van deze aanbieding

Aanvragen

Heeft u al een minimaregeling en wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hieronder om in te loggen.

Inloggen

Meer informatie over Trisport Rhenen

TRISPORT RHENEN HEEFT EEN UITGEBREID AANBOD VOOR JONG EN OUD!

Trisport Rhenen wordt sinds 2016 gerund door Lenneke en Peter Feukkink. Beiden hebben een enorme passie voor sport en stellen alles in werking zodat iedereen zich thuis voelt in hun sportschool in Rhenen. Iedereen is welkom!
Trisport Rhenen is een veelzijdige sportschool met een huiselijke sfeer. Persoonlijke en professionele begeleiding staan bij ons voorop. Wij nemen u bij de hand in de weg naar een verantwoorde en gebalanceerde leefstijl, waarin sport en bewegen en gezonde voeding een structurele rol spelen.
Het belangrijkste is toch wel de gezellige sfeer die de sportschool heeft gecreƫerd. Dit is ontstaan door ons team, maar ook door de leden van alle leeftijdscategorieƫn die naar onze sportschool komen. Daarnaast zijn er ook een handvol vrijwilligers die zich op verschillende manieren inzetten om de missie en visie van de sportschool te ondersteunen.

Uw gezondheid en fitheid is onze missie.

Trisport Rhenen

Voorwaarden aanbieding

  • 0 tot 18 jaar

Minimaregelingen Rhenen is onderdeel van Bureau Minimaregelingen. U kunt ons elke werkdag bellen tussen 09:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur. Ons telefoonnummer is 033 - 30 35 460. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.