Minimaregelingen Rhenen - Contact

Heeft u een vraag of bent u ergens niet tevreden over? Onze medewerkers helpen u graag verder. Op deze pagina leest u hoe u met ons in contact kunt komen.

Stuur ons een bericht

Heeft u al een toekenning voor de minimaregelingen? Dan kunt u ons via uw persoonlijke omgeving een bericht sturen. Als u ingelogd bent, kiest u onder  'Mijn gegevens' de optie 'Bericht sturen'.Hier kunt u uw bericht invoeren en direct versturen naar Bureau Minimaregelingen. U ontvangt een reactie via e-mail op het e-mailadres dat bij ons bekend is.

Contactformulier

Vul uw gegevens en uw vraag/opmerking hiernaast in op het contactformulier. Houd er rekening mee dat we ons best doen om iedereen zo snel en zo goed mogelijk te helpen. Het lukt ons helaas niet altijd om dezelfde dag nog op uw ingezonden formulier te reageren. Heeft u direct een reactie nodig? Kies er dan voor om ons te bellen.

Telefoon

Bureau Minimaregelingen is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur.
Telefoonnummer: 033 - 30 35 460

Bent u al bekend in ons systeem? Houd dan uw burgerservicenummer bij de hand, dan kunnen wij u sneller helpen.

Over ons

Minimaregelingen Rhenen is onderdeel van Bureau Minimaregelingen, een projectorganisatie van gemeente Rhenen. Wij voeren het beleid van de gemeente Rhenen op het gebied van Minimaregelingen voor kinderen uit. Bureau Minimaregelingen verzorgt ook minimaregelingen voor volwassenen in Veenendaal, Rhenen en Renswoude.

Minimaregelingen Rhenen is onderdeel van Bureau Minimaregelingen. U kunt ons elke werkdag bellen tussen 09:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur. Ons telefoonnummer is 033 - 30 35 460. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.