Wat zijn de spelregels?

Een aanvraag voor de minimaregelingen Rhenen moet worden gedaan door een volwassene. Het plaatsen van een boeking kunnen kinderen van 12 jaar en ouder wel zelf doen. Zij ontvangen eigen inloggegevens.

Minimaregelingen Rhenen is alleen bestemd voor inwoners van de gemeente Rhenen.

Elke aanvraag voor de minimaregelingen Rhenen wordt zorgvuldig getoetst. Aanvragers ontvangen binnen acht weken bericht per e-mail.

Regelingen aanvragen/boeken

U kunt een boeking niet annuleren. Dus als u eenmaal een regeling geboekt heeft, is het niet meer mogelijk om deze terug te draaien. Denk daarom goed na over uw keuze voordat u een boeking plaatst. De kosten voor goederen, diensten of activiteiten die via deze website bij geselecteerde aanbieders worden geboekt, worden rechtstreeks betaald aan de aanbieder. De gebruiker van de regelingen hoeft zelf niets te betalen.

Ruilen/retour

Let op, artikelen mogen alleen geruild worden voor een ander (onbeschadigd) exemplaar van hetzelfde artikel, of voor artikelen die dezelfde geldelijke waarde vertegenwoordigen én binnen de regelingen vallen. Dat betekent dat bijvoorbeeld een computer niet geruild mag worden voor een wasmachine die even duur is, maar wel voor een computer van een ander merk die even duur is. Een woordenboek kunt u niet ruilen voor bijvoorbeeld krasloten of een tijdschrift, maar wel voor een etui (als de aanbieder zowel de woordenboekregeling als de schoolspullen regeling ondersteunt). Het is niet mogelijk om artikelen terug te brengen en er contant geld voor te krijgen.

Communicatie

Alle communicatie rondom de minimaregelingen verloopt digitaal. Een e-mailadres is verplicht voor de hoofdaanvrager, maar ook voor alle andere gezinsleden wordt het aangeraden om een e-mailadres door te geven.

Bewijsstukken kunnen alleen digitaal worden ingediend via uw persoonlijke omgeving.

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Alle vergoedingen voor sport en cultuur lopen via het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Om een vergoeding voor sport of cultuur voor uw kind(eren) te ontvangen, kunt u een boeking plaatsen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur, zij nemen daarna contact met u op.

Minimaregelingen Rhenen is onderdeel van Bureau Minimaregelingen. U kunt ons elke werkdag bellen tussen 09:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur. Ons telefoonnummer is 033 - 30 35 460. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.