Regelingen

 

Op deze pagina vindt u de vier regelingen die de gemeente Rhenen biedt voor minima. Wanneer u onder een regeling op 'Lees meer' klikt, vindt u de uitleg van de regeling en de kosten die vergoed worden. Wilt u weten of de regelingen voor u van toepassing zijn? Kijk dan onder het kopje 'Kan ik gebruik maken van de regelingen?'. Daar vindt u alle informatie over het inkomen en vermogen wat u mag hebben om gebruik te kunnen maken van de regelingen.

 

Geld-Terug-Regeling
Via de Geld-Terug-Regeling kunt u voor het hele gezin kosten vergoed krijgen voor sportieve of culturele vrijetijdsbesteding.
>> Lees meer

 

Geld-Terug-Regeling-Extra
De Geld-Terug-Regeling-Extra is voor kinderen met de leeftijd van 4 tot 18 jaar. Dit is een extra regeling die uw kind kan krijgen naast de Geld-Terug-Regeling.
>> Lees meer

 

Computerregeling
Via de Computerregeling heeft u de mogelijkheid om een computer of printer te kopen voor uw kind(eren).
>> Lees meer

 

Regeling Meerkosten chronisch zieken en gehandicapten
Bent u chronisch ziek of gehandicapt? Dan kunt u een bijdrage ontvangen voor de extra kosten die u vanwege uw ziekte maakt.
>> Lees meer

 


Kindpakket Rhenen

Het kindpakket is een verzameling van regelingen waarmee de gemeente Rhenen er samen met stichtingen en lokale bedrijven voor zorgt dat alle kinderen dezelfde kansen krijgen op een goede toekomst. Klik op de knop hieronder om direct naar de website van Kindpakket Rhenen te gaan. 

 

Direct naar de website Kindpakket Rhenen

 

 

 

 

Heeft u een vraag? Kijk dan eerst eens bij onze veelgestelde vragen. Wie weet staat het antwoord dat u zoekt er al bij. Als dat niet zo is, kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.