Sportbudget

Met het Sportbudget Volwassenen krijgt u een persoonlijk budget dat u kunt besteden aan kosten van een lidmaatschap bij een lokaal erkende sportclub of -vereniging. Kijk bij het Aanbod waaruit u kunt kiezen.

Staat uw favoriete sportclub of-vereniging niet vermeld bij het aanbod? Schroom niet en stuur ons een bericht. Wij doen graag een poging om de ondernemer of de penningmeester ervan te overtuigen om mee te doen. Iedere nieuwe aanbieder is welkom, we zien de aanmelding via onze website graag tegemoet. U kunt ons ook een bericht sturen, we nemen graag contact op.

Jeugdfonds Sport & Cultuur 

Voor elk kind onder de 18 jaar kunt u een vergoeding voor sport en cultuur aanvragen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie/het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor een sportclub, zwemles, muziek- of dansles, schilderen, of andere sportieve of creatieve lessen.

Ouders kunnen zelf geen aanvraag doen. Aanvragen voor een bijdrage worden gedaan door een intermediair: bijvoorbeeld een leerkracht, buurtsportcoach,  sociaal wijkteam  of schuldhulpverlener.  Ga naar: jeugdfondssportencultuur.nl  voor meer informatie.

 

Minimaregelingen Rhenen is onderdeel van Bureau Minimaregelingen. U kunt ons elke werkdag bellen tussen 09:00 en 12:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur. Ons telefoonnummer is 033 - 30 35 460. U kunt ook het contactformulier invullen of ons een bericht sturen via de knop 'Bericht sturen' in uw persoonlijke omgeving.